Öppettider

Varje dag
11.00 - 17.00

Evenemangskalender

Välkommen att besöka våra utställningar, butik & Syltan! Öppet 11-17

Fler händelser

Today's lunch

Kallskänka till Vandalorums Restaurang Syltan

Hos oss finns möjlighet till ett variationsrikt arbete i en kreativ miljö!

Om tjänsten:
Du ingår i ett sammansvetsat och glatt arbetsteam som dagligen levererar matupplevelser av hög klass, med specifikt ansvar för salladsköket. I samråd med kökschefen planerar du salladsmenyn, dess råvaror och presentation. I tjänsten ingår också servering, kassahantering och andra för restaurangkök dagliga göromål.

Vi letar efter en utbildad kallskänka, gärna med flera års erfarenhet. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, självgående, flexibel och gillar högt tempo. Eftersom vi har gäster från många länder är goda kunskaper i engelska ett måste. Ytterligare språkkunskaper samt erfarenhet av kassahantering är meriterande. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Svens Veranda. Foto VandalorumAnställningen är på 90 % med tillträde 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Om du är intresserad av tjänsten, skicka ett brev där du kort (max 1 A4) berättar om vem du är och varför du vill arbeta med oss. Bifoga CV (max 1 A4).

Ansökan skickas till Malena Sandahl på malena.sandahl(a)vandalorum.se

Skicka din ansökan snarast, dock senast 2 december. Vänligen observera att vi hanterar ansökningar till denna tjänst löpande.

Om Syltan:
Många av Vandalorums gäster kommer inte bara för konst- och designupplevelsen utan även för den goda matens skull. I restaurangen lagas och bakas allt från grunden. Vi använder närproducerade, ekologiska råvaror och är KRAV-certifierade. Restaurang Syltan är medlem i Regional Matkultur Småland samt rekommenderad som ett av Sveriges bästa café genom prestigefyllda White Guide. 2018 utsågs Syltan till vinnare av Smålands och Ölands gastronomiska akademis pris i kategorin ”Destinations- och landsbygdsutveckling genom matupplevelse 2018” och i oktober 2018 tilldelades Syltan priset Årets Kulturrestaurang.

Today's lunch

Vandalorum Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!

 

Anmäl dig här