Öppettider

Varje dag
11.00 - 17.00

Evenemangskalender

Fotbollssamtal med Erik Niva

18:00

Dagens lunch

Rimmad ugnsbakad laxrygg serveras med kräm på rotselleri, ragu på puylinser, rotselleri och örtpotatis

Forskning och Utbildning 

WORKSHOP & PROJEKT
Vandalorums utbildningssatsning – planerad sedan 1998 och har sedan 2004 fram till idag innefattat ett stort antal workshops och andra projekt på universitetsnivå med bland annat Jönköpings Tekniska Högskola, Linnéuniversitetet, Högskolan för Design och Konsthantverk samt SLU Alnarp Lantbruksuniversitetet.
Läs mer HÄR

 

VANDALAKADEMIEN
Mänskliga mötesplatser har funnits i alla tider och vårt behov av att utbyta betraktelsesätt, idéer och kunskaper är fortfarande en vital del i våra liv. En mötesplats för konsten, företagandet och vetenskapen känns idag extra angelägen då dessa områden fortfarande betraktas som separata delar, trots att de ’i praktiken’ är djupt sammanlänkade. Vandalakademiens uppgift är att inspirera till möten och fördjupade samtal där förbindelser synliggörs och gränser löses upp. Vandalorum ger med sin konstnärliga och öppna verksamhet en unik möjlighet att vara denna mötesplats, där olika former för samtal och framställningar kan prövas. 
Läs mer HÄR

 

LUNCHFÖRELÄSNINGAR
Som en del i Vandalakademiens bärande idé om vikten av mötet mellan praktik och akademi, erbjuder Vandalorum lunchföreläsningar med olika föreläsare och teman. Dessa äger rum i samband med intagandet av en god lunch. Håll utkik efter kommande föreläsningar i vår evenemangskalender.
Läs mer HÄRKONSERTER
Läs mer HÄR

 

 

Vandalorum riktar ett varmt tack till Carl-Olof och Jenz Hamrins Stiftelse som möjliggjort vår forskningssatsning.

 


 

Dagens lunch

Rimmad ugnsbakad laxrygg serveras med kräm på rotselleri, ragu på puylinser, rotselleri och örtpotatis
torsdag 20 september, 18:00
torsdag 27 september, 14:00
fredag 28 september, 11:30
söndag 30 september, 14:00

Vandalorum Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!

 

Anmäl dig här